Stop drogám 2012

Dne 17.11.2012 v rámci programu „STOP DROGÁM“ uspořádala INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION, Sekce ČR, Územní skupina č. 206 Hranice dětský bowling ve Sportovním centru Kotelna v Hranicích za účasti dětí a rodičů.

Tentokrát se soutěžilo pouze v jedné kategorii bez rozdílu věku a pohlaví, a to ve dvou kolech, aby si děti zahrály. Tato akce se odehrávala v příjemné pohodě a bylo potěšující vidět, jak se děti baví a hlavně chtějí vyhrát. Každý neúspěšný pokus se snažily v další hře napravit. Vyhlášení výsledků již probíhalo v radostné atmosféře, kdy každé dostalo pěknou cenu.

Výsledky:

  1. Klárka Nováková
  2. Andrejka Kalinová
  3. Gabča Nádvorníková

Potkáváte je prakticky téměř každý den. Nejen v ulicích, dopravních prostředcích a pod termínem „soused“. Možná patří i do Vaší rodiny. Stejně i Vy jste závislí. Ovšem nemusí se jednat  přímo o drogy v pravém slova významu. Závislost se projevuje na cokoliv. Opravdu na cokoliv. Od logických „lapačů“ začínaje, bizardními konče. Některé jste odkryli v „osobní abecedě“. Jednalo se například o činnosti, předměty, osoby, zvířata, hudbu, nápoje, pokrmy, místa, barvy, datumy, ..

„Bůh stvořil jen vodu. Člověk stvořil víno.“ V. Hugo

Mgr. Pavel Chlápek – vedoucí IPA ÚS č.206 Hranice