Oznámení o úmrtí paní Joly Sikory

Bohužel jsme obdrželi informaci z regionální skupiny IPA Płock v Polsku, že dne 8. září 2019 ve svých 63 letech zemřela zakladatelka IPA Płock paní Jola Sikora.

Informaci v polštině přikládáme níže:

Z ogromnym smutkiem i żalem informuję, że dziś tj. 8 września 2019 r. o godz. 17.00 w Szpitalu w Warszawie, przeżywszy lat 63, zmarła Nasza Droga Sercu Koleżanka Jola Sikora. Wieloletnia Przewodnicząca Grupy Wojewódzkiej i Regionu IPA Płock. Była założycielką Grupy IPA Region Płock. Zawsze aktywna w szeregach naszego Stowarzyszenia. Za zasługi dla Sekcji Polskiej IPA odznaczona w 2012 roku Brązowym Krzyżem Zasługi i medalem ,,Za zasługi dla Sekcji Polskiej IPA“ Koleżanka Jola chorowała na nowotwór płuc.
CZEŚĆ JEJ PAMIĘCI.

1 komentář u „Oznámení o úmrtí paní Joly Sikory“

  1. Jménem předsednictva IPA Územní skupina č. 206 Hranice si dovoluji vyjádřit soustrast pozůstalé rodině. Jola byla naší přítelkyní, pomáhala nám v začátcích „rozjezdu“ naší územní skupiny, před více jak 20 lety. Rovněž měla kladný vztah k České republice, našemu městu a hlavně měla ráda naše lidi. Je mi to opravdu moc líto, minulý rok byla u nás s velkou skupinou IPA Plock na poslední návštěvě…..Netušili jsme, že se s Jolou vidíme naposledy…..Nemám slov……Čest její památce.

Komentáře nejsou povoleny.